Motorrijder gewond na aanrijding met minibusje op kruispunt in Kathu

FOTO: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

Kathu, Phuket –

  Een niet-geïdentificeerde bestuurder heeft lichte verwondingen opgelopen nadat hij naar verluidt vandaag (28 mei) op ​​een kruispunt in Kathu met zijn motor in een minibus was gecrasht.th).

Hulpdiensten werden op de hoogte gebracht van het ongeval op de Kathu Intersection in het Kathu-district. Ze kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motor aan die vastzat onder de minibus in het midden van de kruising.

De onbekende motorrijder had slechts lichte verwondingen opgelopen. De chauffeur van de minibus, wiens naam niet werd genoemd, wachtte ter plaatse op de politie.

FOTO: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

De politie van Kathu bekijkt camerabeelden op het kruispunt om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen voor verdere mogelijke juridische stappen.

FOTO: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.