Maaltijdbezorger steelt naar verluidt een tas met contant geld van een bewaker in Thalang, het tweede recente incident – ​​VIDEO

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

Thalang-

  Een rijder van een voedselbezorger zou eerder deze week een tas met 1,500 baht contant geld hebben gestolen van een bewaker in een woonwijk in het Thalang-district, het tweede soortgelijke incident deze week.

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

Eerst ons vorige verhaal:

Een bezorger van voedsel zou eerder deze week een mobiele telefoon hebben weggerukt van een bewaker van een universiteit in het Thalang-district.

Een ander soortgelijk incident deze week, waarbij een bewaker betrokken was die in een woonwijk in het Cherng Talay-gebied werkt en ook de pers vroeg om niet bij naam genoemd te worden, vertelde The Phuket Express: "Ik ging naar een toilet toen de verdachte, die een maaltijdbezorger met een voedselkrat achterop zijn motor, stopte bij mijn bewakersbox.”

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

"Hij ging de kluis binnen voordat hij mijn tas met 1,500 baht contant en belangrijke documenten pakte voordat hij wegreed op zijn motor." verklaarde de bewaker.

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

"Ik heb al aangifte gedaan bij de politie van Cherng Talay." De bewaker concludeerde:

De politie van Phuket is op zoek naar de verdachte(n) en de camerabeelden zijn hieronder beschikbaar gesteld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.