Naiharn-strandwachten patrouilleren nu 24 uur per dag op Naiharn Beach in Rawai

FOTO: Naiharn Badmeester

Rawai, Phuket –

Naiharn Lifeguards patrouilleren nu 24 uur per dag op Naiharn Beach, omdat meer toeristen het strand bezoeken.

Het hoofd van de Naiharn Lifeguards, de heer Hassanai Hiran, vertelde The Phuket Express: “De meeste toeristen die Naiharn Beach bezoeken zijn Russisch en Italiaans. Ze spelen graag water in de late namiddag. Ze genieten ’s avonds van het prachtige landschap en de zonsondergang.”

“We zorgen voor toeristen over de volledige lengte van ongeveer een kilometer van Naiharn Beach. Er zijn in totaal 9 strandwachten op 3 gebieden op Naiharn Beach. We patrouilleren 24 uur per dag op het strand.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.