Twee mensen gewond, drie motoren beschadigd nadat een sedan naar verluidt door het rode licht van Phuket rijdt

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

Phuket -

  Twee mensen hebben verwondingen opgelopen terwijl drie motoren beschadigd raakten nadat een sedan naar verluidt gisteravond (25 mei) op ​​een kruispunt in het Mueang Phuket District door een rood licht was gereden.th).

Hulpdiensten werden om ongeveer 8:00 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de Darasamut Intersection, die voor Central Festival Phuket in het subdistrict Wichit ligt.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen twee gewonden aan die midden op de kruising lagen. Ze werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. In de buurt werden drie beschadigde motoren gevonden. Een beschadigde witte sedan werd gevonden terwijl de niet-gewonde en niet-geïdentificeerde vrouwelijke bestuurder ter plaatse wachtte op wetshandhaving.

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

Een van de motorrijders, wiens naam ook niet werd vrijgegeven door de politie, vertelde een verslaggever ter plaatse: "Ik reed door het verkeerslicht nadat het licht van rood in groen was veranderd. De witte sedan reed door het rode licht voordat hij tegen drie motoren botste.”

De politie van Phuket bekijkt camerabeelden in de buurt om te zien of de sedan inderdaad door het rode licht is gegaan voor verdere mogelijke juridische stappen. De sedanbestuurder weigerde met de pers te praten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.