Stroomstoring om aanstaande vrijdag van invloed te zijn op de immigratiediensten van Phuket op het stadskantoor van Phuket

Phuket -

  Phuket Immigration heeft een geplande stroomstoring aangekondigd die van invloed zal zijn op alle diensten op vrijdag 27 mei 2022 op het Phuket Town Office.

Phuket Immigration heeft vanavond (27 mei) een aankondiging gedaan over de stroomstoring bij Phuket Immigration (Phuket Town Office) dat zich bevindt op Phuket Road in het subdistrict Talad Yai, Mueang Phuket District.
"Op vrijdag 27 mei 2022 onthoudt de Provinciale Elektriciteitsautoriteit van Phuket zich van het leveren van elektriciteit voor onderhoud van 9 uur tot 00 uur, wat van invloed is op alle diensten."
"Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw vriendelijke medewerking", voegde Phuket Immigration eraan toe.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.