Phuket Airport houdt op 31 mei een grote brandoefening met een aanzienlijke hoeveelheid rook

Phuket-

  De internationale luchthaven van Phuket heeft aangekondigd dat ze een brandoefening zullen houden waarbij een aanzienlijke hoeveelheid rook zal worden gebruikt als onderdeel van de oefening.

De internationale luchthaven van Phuket vandaag (19 mei)th) heeft aangekondigd dat ze dinsdag (31 mei) een brandoefening zullen houdenst), 2022 om 10 uur tot 00 uur in de buurt van baan 27.

Tijdens de training zal er rondom de luchthaven een grote hoeveelheid rook de lucht in worden gestuurd. Het luchthavenpersoneel heeft zich verontschuldigd voor het ongemak.

De Phuket Express merkt op dat de internationale luchthaven van Phuket dit elke keer voor een brandoefening aan het publiek moet bekendmaken, omdat lokale bewoners soms niet wisten dat de situatie op de luchthaven slechts een gewoonte was en in het verleden terecht gealarmeerd raakten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.