Phuket Airport houdt op 31 mei een grote brandoefening met een aanzienlijke hoeveelheid rook

Phuket-

  De internationale luchthaven van Phuket heeft aangekondigd dat ze een brandoefening zullen houden waarbij een aanzienlijke hoeveelheid rook zal worden gebruikt als onderdeel van de oefening.

De internationale luchthaven van Phuket vandaag (19 mei)th) heeft aangekondigd dat ze dinsdag (31 mei) een brandoefening zullen houdenst), 2022 om 10 uur tot 00 uur in de buurt van baan 27.

Tijdens de training zal er rondom de luchthaven een grote hoeveelheid rook de lucht in worden gestuurd. Het luchthavenpersoneel heeft zich verontschuldigd voor het ongemak.

De Phuket Express merkt op dat de internationale luchthaven van Phuket dit elke keer voor een brandoefening aan het publiek moet bekendmaken, omdat lokale bewoners soms niet wisten dat de situatie op de luchthaven slechts een gewoonte was en in het verleden terecht gealarmeerd raakten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.