UPDATE: Vermiste 76-jarige Duitse toerist voor het laatst gezien op camera's terwijl ze op de lokale weg in Mai Khao, Thalang liepen

Thalang-

  Een vermiste 76-jarige Duitse toerist is voor het laatst gezien op camerabeelden terwijl ze op een lokale weg liep in Maikhao, Thalang.

Eerst ONS VORIGE VERHAAL:

Een 76-jarige Duitse toerist is vermist uit een hotel in de wijk Thalang en relevante toeristenbureaus zijn naar haar op zoek en vragen het publiek om hulp.

76-jarige Duitse toerist vermist uit hotel in Thalang, relevante instanties vragen om hulp

BIJGEWERKT VERHAAL:

Een team van ambtenaren in Thalang onder leiding van de Thalang District Chief Bancha Tanooin, Thalang Police, en anderen hebben hun zoektocht op woensdag (11 mei) voortgezet.th) in het Maikhao-subdistrict.

UPDATE: Zoektocht gaat verder naar de 76-jarige vermiste Duitse toerist in Thalang, Phuket, die vermoedelijk de ziekte van Alzheimer heeft

Nu, voor een update:

Ambtenaren hebben camerabeelden van een nabijgelegen hotel gecontroleerd. Ze ontdekten dat mevrouw Lange, de vermiste toerist die ook lijdt aan medische problemen die haar geheugen aantasten, voor het laatst is gezien op camerabeelden terwijl ze op een lokale weg in Mai Khao liep.

De vier dagen durende zoektocht sinds ze maandag (9 mei) vermist werd, ging gisteren (12 mei) verderth) maar mislukt. De zoektocht wordt dit weekend echter voortgezet.

Iedereen die haar ziet of informatie heeft, kan contact opnemen met 062-8808112 van het Tourists Assistance Centre of 084-079-6279 Mr. Wichai. Ze is hieronder afgebeeld op een ongedateerde foto.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.