Twee mensen gewond in Phuket nadat chauffeur van pick-up met twee berijders tegen een motorfiets botst en op de plaats van ongeval vlucht

FOTO: Taan 5901 (Thep 01)

Phuket -

  Twee mensen zijn gewond geraakt nadat gisteren op Phuket Bypass Road in het Mueang Phuket District een motor zou zijn aangereden door een aangereden pick-up truck.

De hulpdiensten zijn gisteravond (12 mei) om 10:20 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Chaloem Phrakiat Rama 9 Road (Bypass Road) in het subdistrict Koh Kaew.

Reddingsteams kwamen ter plaatse en troffen twee mensen aan, een man en een vrouw, liggend aan de kant van de weg bij de beschadigde motorfiets met verschillende niet-levensbedreigende verwondingen. De twee motorrijders werden niet geïdentificeerd aan The Phuket Express door wetshandhavers of hulpdiensten.

FOTO: Taan 5901 (Thep 01)

De twee gewonde motorrijders vertelden de hulpdiensten dat hun motor was aangereden door een mannelijke pick-up chauffeur die weigerde te stoppen en onmiddellijk de plaats van het ongeval ontvluchtte nadat hij zag dat de twee mensen gewond waren geraakt. Beide slachtoffers zijn naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De politie van Phuket is op zoek naar de vermeende chauffeur van een pick-uptruck voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.