Eilanden in gebieden van Nationaal Park Mu-Ko Lanta in Krabi worden tijdelijk gesloten voor toerisme vanwege herstel van het milieu

Krabi-

Verschillende eilanden in het gebied van Mu-Ko Lanta National Park worden tijdelijk voor verschillende perioden gesloten voor toerisme om het milieu te laten herstellen.

Het Mu Ko Lanta National Park heeft de sluiting aangekondigd in een juridische mededeling hieronder. Ze stellen dat de jaarlijkse sluiting bedoeld is om een ​​effectief toeristisch beheer mogelijk te maken dat het klimaat in dit seizoen volgt, en dat het tijd is voor de natuur en het milieu om zelf te herstellen.

Eilanden in het gebied van het Mo-Ko Lanta National Park die gesloten zullen zijn voor toerisme zijn Rok Nai Island, Rok Nok Island, Hngai Island, Hah (Five) Island, Hin Daeng Hin Muang en Khao Mai Kaew Cave. Deze plaatsen zijn vanaf 16 mei geslotenth tot oktober 14th2022.

Ten slotte is het Mu Ko Lanta National Park Office (Kaap Tanod) vanaf 1 juni geslotenst tot en met juni 30th2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.