76-jarige Duitse toerist vermist uit hotel in Thalang, relevante instanties vragen om hulp

Thalang-

Een 76-jarige Duitse toerist is vermist uit een hotel in het Thalang-district en relevante toeristenbureaus zijn naar haar op zoek en vragen het publiek om hulp.

Het Phuket Tourists Assistance Center (TAC Phuket) meldde vanmorgen (11 mei)th) dat een Duitse toerist wordt vermist, met als enige vrijgegeven naam mevrouw Barbara, 76. Ze is sinds 9 mei vermist in een hotel in het subdistrict Mai Khaoth, 2022. Ze is voor het laatst gezien in een blauwe jas met een wit overhemd erin en een zwarte broek.

Een foto van haar, vrijgegeven met toestemming van de TAC, staat hieronder.

Barbara was als vermist opgegeven bij een afzonderlijk eerder incident deze maand en werd gevonden op het strand van Nai Yang (in de buurt van het eiland Pling) in het subdistrict Sakoo, in het district Thalang.

Iedereen die haar ziet of informatie heeft, kan contact opnemen met 062-8808112 Tourists Assistance Centre of 084-079-6279 Mr. Wichai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.