Reddingswerker sterft na motorongeluk in Thalang

Thalang-

Een reddingswerker is ter plaatse dood verklaard nadat zijn motor gisteren in een elektriciteitspaal in het Thalang-district was terechtgekomen.

Hulpdiensten werden gisteren (7 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongeval op de Cherng Tay – Baan Don Road nabij een Chinees heiligdom in Pasak, subdistrict Cherng Talay.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de mannelijke motorrijder aan die later werd geïdentificeerd als de heer Nantawit Choopak (leeftijd niet opgegeven) die een Kusoldharm-reddingsvrijwilliger was in de buurt van de beschadigde elektriciteitspaal en zijn beschadigde motor langs de weg.

Bij hem in de buurt werd een helm gevonden. Hij had ernstige verwondingen opgelopen en werd later ter plaatse dood verklaard.

Op camerabeelden in de buurt is te zien dat Nantawit met hoge snelheid de controle over het stuur lijkt te verliezen, zoals te zien is linksachter op de onderstaande foto, en tegen de elektriciteitspaal botst, wat tot zijn dood leidt. Hij droeg een veiligheidshelm, maar snelheid was een belangrijke factor bij het ongeval.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.