UPDATE: Borden geplaatst op Kamala Beach, Phuket om schadelijke zeedieren te waarschuwen

Kamla, Kathu, Phuket –

Er zijn borden geplaatst op Kamala Beach in het Kathu-district om te waarschuwen voor wat ambtenaren "schadelijke en giftige zeedieren" noemen.

Ons vorige verhaal: 

 Een drone werd gebruikt om naar een haai te zoeken op Kamala Beach in het Kathu-district, maar de mariene autoriteiten vonden pas een groene schildpad en pijlstaartrog nadat een 8-jarige Ukrainain-Thaise jongen eerder deze week werd gebeten door een onbekend zeedier.

UPDATE: Drone zocht naar haai op Kamala Beach in Phuket, maar geen geluk

De administratieve plaatsvervangend hoofdofficier van Kamala, de heer Jaroon Kobkoi, vertelde de Phuket Express: “We hebben vier borden geplaatst met de tekst 'WAARSCHUWING pas op voor schadelijke en giftige zeedieren.' Op de borden staat de noodhulplijn 1669 en het lokale reddingsteam 093-7819950 nummer op vier gebieden op het strand.

"We zijn van plan om hier een uitkijktoren voor strandwachten te bouwen om de veiligheid van zowel Thaise als buitenlandse zwemmers en strandgangers te garanderen", voegde Jaroon eraan toe.

"Veiligheid is erg belangrijk, aangezien Kamala Beach erg mooi is en veel toeristen trekt", concludeerde Jaroon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.