UPDATE: Drone zocht naar haai op Kamala Beach in Phuket, maar geen geluk

Phuket-

  Een drone werd gebruikt om naar een haai te zoeken op Kamala Beach in het district Kathu, maar de mariene autoriteiten vonden pas een groene schildpad en pijlstaartrog nadat een 8-jarige Ukrainain-Thaise jongen eerder deze week werd gebeten door een onbekend zeedier.

Ons vorige verhaal: 

Een Franse haaienexpert denkt dat een blauwe haai op 8 mei het been van een 1-jarige Oekraïens-Thaise jongen heeft gebeten in de buurt van Kamala Beach, Phuket.st,2022. Ondertussen geloven strandexploitanten en lokale functionarissen dat het geen haai was maar een barracuda.

8-jarige Oekraïens-Thaise jongen gebeten door een onbekend zeedier in de buurt van Kamala Beach in Phuket, experts en functionarissen betwisten wat het dier was

Verhaal bijwerken:

Gisteren (2 mei)nd), gebruikten functionarissen van het Phuket Marine Biological Centre (PMBC) een drone om te zoeken naar de babyblauwe haai die volgens hen de 8-jarige Oekraïens-Thaise jongen beet.

Ze vonden echter geen babyblauwe haai, maar vonden in plaats daarvan een groene schildpad en een pijlstaartrog op het wateroppervlak.

De autoriteiten blijven zoeken naar de potentiële haai die, hoewel zeldzaam in Kamala Beach, tot bezorgdheid van toeristen heeft geleid.

Een van degenen die niet al te bezorgd zijn, ironisch genoeg, is de jongen die gebeten was, die lijkt te genieten van de media-aandacht en zijn verhaal navertelt, zoals HIER te zien is. De jongen heeft zelfs gezworen om later deze week terug te keren naar het strand en te gaan zwemmen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.