UPDATE: Noorse expat werd later dood verklaard nadat zijn huis in brand vloog in Wichit, Phuket

Wichit, Phuket –

Een 76-jarige Noorse expat die bewusteloos raakte terwijl zijn geliefde hond stierf nadat zijn huis gisterochtend vroeg (2 mei) in Wichit, district Mueang Phuket, in brand vloog.nd) werd later tragisch dood verklaard.

Ons vorige verhaal:

Een Noorse expat viel bewusteloos terwijl zijn geliefde hond stierf nadat zijn huis gisteren (2 mei) in brand vloog in het district Wichit, Mueang Phuket.nd) die ook omwonenden alarmeerden.

Noorse expat valt bewusteloos door rookinhalatie, geliefde hond sterft na huisbrand in Phuket

Nu bijwerken:

De 76-jarige Noorse expat werd gistermiddag (2 mei) laat in het Vachira Phuket Hospital dood verklaardnd) en werd bevestigd door de politie van Wichit.

De Phuket Express houdt zijn naam nog steeds achter in afwachting van kennisgeving aan de ambassade en de familie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.