Vier mensen gewond, één ernstig, waaronder twee politieagenten, nadat motorfietsen in Phuket Town zijn gebotst

Phuket -

  Een persoon heeft ernstige verwondingen opgelopen, terwijl drie mensen verschillende matige tot lichte verwondingen hebben opgelopen, waaronder twee politieagenten, nadat gisteren twee motorfietsen in Phuket Town met elkaar in botsing kwamen.

De politie van Phuket City werd gisteren (6 april) om 45:30 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op een kruispunt nabij de Phuket City Public Market 2 (Kaset Market / Talad Kaset) op Ong Simpai Road in Phuket Town.

Politie, hulpdiensten en het Phuket Express-team kwamen ter plaatse om een ​​beschadigde Honda Scoopy-motor te vinden. De bestuurder, mevrouw Nataya Jantaurai, 21, had verschillende verwondingen opgelopen en haar passagier, mevrouw Amonsiri Sawangjit, 52, had ernstig hoofdletsel opgelopen en bloedde hevig. Beiden werden met spoed naar ziekenhuizen gebracht.

In de buurt vonden hulpverleners een beschadigde politiemotor. De chauffeur, sergeant Warat Jairueng, 26, en zijn passagier Senior Sergeant-majoor Montean Kamnerdee, 42, zijn beiden Phuket City Patrol Police-agenten. Ze hadden verschillende lichte verwondingen opgelopen en werden voor assistentie naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Op camerabeelden is te zien dat de Honda Scoopy, bestuurd door Nataya, Dilok Uthit 1 Road indraaide, terwijl de politiemotor, bestuurd door Sgt. Warat kwam vlak voor de botsing uit een rechte lijn.

Het was niet meteen duidelijk of er aanklachten zouden plaatsvinden of welke partij verantwoordelijk was, waarbij de verkeerspolitie van Phuket beloofde het incident transparant te onderzoeken, ongeacht of de politie erbij betrokken was of niet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.