Bestuurder krijgt boete tot 500 Baht voor blokkeren ambulance in Phuket nadat video viraal gaat

Phuket -

Een bestuurder van een sedan krijgt een boete van maximaal 500 baht nadat hij zich niet heeft bewogen voor een ambulance die donderdag een gewonde met luide waarschuwingssirenes op een weg in Phuket naar een ziekenhuis vervoerde.

Er is een dashcam-video geplaatst (donderdag 28 aprilth) op een persoonlijke Facebook van een ambulancechauffeur van de Kusoldharm Rescue Foundation in Phuket City die viraal ging op sociale media. Een zwarte sedan die op de Yaowarad Road in Phuket Town reed, weigerde te bewegen terwijl de ambulance achter hen stond met een luide waarschuwingssirene, en probeerde zelfs de ambulance op twee punten op te houden, zwenkte voor hen uit en stopte hen om te passeren .

De video is hieronder, gevolgd door meer over het verhaal.

Gisteren (29 april)th), meldt het Phuket City Police Station dat ze de sedanbestuurder hebben geïdentificeerd die wordt opgeroepen om de Phuket City Police te ontmoeten. De bestuurder krijgt een boete tot 500 baht voor het hinderen van hulpverleningsvoertuigen. De naam van de bestuurder werd niet vrijgegeven door de politie van Phuket, daarbij verwijzend naar een lopend onderzoek.

De reactie op de boete, ongeveer vijftien dollar in de VS, was overwegend negatief, en velen zeiden dat de boete aanzienlijk hoger zou moeten zijn. De politie van Phuket City merkte echter op dat de standaardwet de boete dicteerde, niet de rechtbank van de publieke opinie, die een maximum van 500 baht vereist.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Covid-19/reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op [e-mail beveiligd]

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.