Tatoeëerder gearresteerd in Phuket wegens vermoedelijke verkrachting van 13-jarig meisje

Phuket -

Een tattookunstenaar werd op zijn verjaardag in Phuket gearresteerd nadat hij naar verluidt een 13-jarig meisje had verkracht in een tattooshop in Bangkok.

Het Metropolitan Police Bureau vertelde aan de Phuket Express dat de politie door de ouders van het meisje op de hoogte was gesteld van het schokkende incident. Het meisje vertelde haar ouders dat ze oorspronkelijk via een zakelijke Facebook-pagina contact had opgenomen met de tattoo-artiest. Ze stemde ermee in om een ​​kleine tatoeage te doen voor 400 baht. Volgens de verklaringen van het meisje sloot de verdachte echter bij haar aankomst zijn tattooshop voordat hij haar naar de tweede verdieping bracht en haar vervolgens op agressieve wijze zou hebben verkracht.

Na een medische controle ontdekte de wetshandhaving van de gemeente Phuket dat het meisje ernstige schade had aan haar geslachtsorganen en voortplantingssysteem. Ze krijgt dringende medische hulp en een operatie.

Het Thon Buri Strafhof in Bangkok vaardigde op 11 april 2024 een arrestatiebevel tegen hem uit wegens de beschuldiging van het seksueel misbruiken van een meisje dat nog geen vijftien jaar oud was en het wegnemen van een meisje dat nog geen vijftien jaar oud was bij haar voogd.

Deze week arresteerde de politie van Phuket de gezochte verdachte, de heer Vasin Kitnopsri of Game, 25, uit Nakhon Pathom. Hij werd gearresteerd in een huurkamer in Soi Po Gui aan de Mae Luan Road in het subdistrict Tald Nuea, Phuket City.

De verdachte beweerde tegenover de politie dat hij echt van het slachtoffer hield. Hij vertelde de politie ook dat hij seksuele relaties had met minstens honderd vrouwen; het is niet bekend hoeveel vrouwen zonder toestemming waren of mogelijk minderjarig.

Hij blijft in hechtenis vanaf het moment van de pers.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.