Syrische man gearresteerd op de luchthaven van Phuket wegens gebruik van een vals paspoort

Phuket -

Een Syrische man werd zondag (22 april) gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuketnd) nadat bleek dat hij een vals VAE-paspoort gebruikte.

Phuket Immigration Officers vertelden de Phuket Express dat ze op de betreffende dag om 3 uur een buitenlandse man hadden gearresteerd die zij alleen als een 00-jarige Syrische man hadden geïdentificeerd. Hij werd gearresteerd bij de internationale vertrekterminal op de luchthaven.

Hij werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht, waar hij werd beschuldigd van het gebruik van een vals paspoort (VAE). Het was onduidelijk hoe hij oorspronkelijk Thailand was binnengekomen en of hij hetzelfde valse paspoort had gebruikt. De Syrische man had op het moment van schrijven nog geen verklaringen vrijgegeven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.