Eigendom: Gerenoveerde bar en restaurant beschikbaar in Patong

🍹 Phuket – Gerenoveerde bar & restaurant in het hart van Patong aan Bangla Road. Gebouw van vier verdiepingen met 100 m² op elke verdieping. Volledig uitgerust, met aparte bars, professionele keuken en efficiënte verkoopbeheersoftware. Eigenaar van een winstgevende vestiging in de levendige scene van Patong! 🌟

Meer details HIER.

Contact Siam zakenmakelaars, niet The Phuket Express, voor meer details.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/