Phang Nga viert succesvolle 15e lederschildpadbroederij van het seizoen

Phang Nga—

Op 20 april 2024 berichtten de lokale media in Phuket een sociale post van Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park over de 15e natuurlijke kwekerij van lederschildpadden van het seizoen in Phang Nga.

Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park en Phuket Marine National Park Operations Center 2 sloegen de handen ineen om het uitkomen van lederschildpadden te volgen nadat ze ze op 19 april hadden ontdekt.

Er waren 30 jongen van lederschildpadden die tussen 1 uur en 59 uur uit hun eieren kwamen. Nog eens 3 werden later bij zonsopgang ontdekt en in pleeggezinnen ondergebracht om zodra ze er klaar voor waren, in de oceaan te worden vrijgelaten.


Op de avond van 19 april stonden in totaal 64 lederschildpadden klaar om in de oceaan te worden vrijgelaten. Er werd gerapporteerd dat er in totaal 131 eieren waren in de natuurlijke broedplaats met een overlevingspercentage van 80% en een uitkomstpercentage van 94.12%.

Het uitkomen duurde in totaal 54 dagen en het was naar verluidt de laatste lederschildpaddenkwekerij van het seizoen.

Inschrijven
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.