Bij een botsing met meerdere voertuigen op de Thepkasattri-weg in Phuket raakten vier mensen gewond

Phuket—

Op 1 april 10 om 21 uur ontvingen politieagenten van Thalang een melding van een aanrijding met meerdere voertuigen van de lokale bevolking op Thepkasattri Road, Thalang, Phuket.

De hulpdiensten en politieagenten van Thalang werden naar de plaats van het ongeval gestuurd en vonden een witte vrachtwagen en een personenbusje in ernstige toestand nadat ze in botsing waren gekomen met een straatlantaarn langs de weg. In de buurt stond een ambulance van Mission Hospital Phuket langs de weg geparkeerd op de plaats van het ongeval en had sporen van een ongeval aan de voorkant van het voertuig.


Een ongeïdentificeerde patiënt in de ambulance bleef echter naar verluidt ongedeerd door de botsing en werd onmiddellijk overgebracht naar het Mission Hospital Phuket. voor een eerder medisch noodgeval.

Als gevolg van het ongeval raakten er in totaal vier gewonden, waaronder de chauffeur van het busje en drie personen uit de witte vrachtwagen, die later werden overgebracht naar het Mission Hospital Phuket en het Thalang Hospital. Er werd gemeld dat de plaats van het ongeval een scherpe bocht en stromende regen had.

De heer Sakchai Bunrat, een ambulancechauffeur van Mission Hospital Phuket, vertelde de politie dat het paramedische team een ​​patiënt aan het afleveren was bij Mission Hospital Phuket. Het personenbusje kreeg echter een ongeval tegen de straatlantaarn. Sakchai parkeerde het voertuig vervolgens vlakbij en zette de sirene aan.

Terwijl hij de gewonden vanuit het passagiersbusje assisteerde, hoorde Sakchai van verre een hard geluid van de witte vrachtwagen die brak voordat hij de ambulance lichtjes raakte en in botsing kwam met het passagiersbusje. Gelukkig raakte geen paramedicus gewond bij het ongeval.

Inschrijven
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.