Thaise premier inspecteert de infrastructuurontwikkeling en verkeersoplossingen van Phuket

PERSBERICHT:

De Thaise premier Srettha Thavisin voerde een inspectie ter plaatse uit om de voortgang van de aanleg van infrastructuur te monitoren en problemen in de regio van de provincie Phuket aan te pakken.

De premier arriveerde op de internationale luchthaven van Phuket om updates te ontvangen en de voortgang van de tweede fase van de internationale luchthaven van Phuket en de oplossing voor verkeersproblemen samen te vatten, voordat hij richtlijnen gaf aan de relevante instanties.

De premier verklaarde dat de regering ernaar streeft zowel Phuket als Samui tot internationale eilandstatus te verheffen, met als doel welvaart in de regio te brengen zonder overlast voor de bevolking te veroorzaken. Het alomvattende beheer is systematisch geïmplementeerd, waarbij alle agentschappen hun inspanningen coördineren. De binnen zes maanden geboekte vooruitgang is lovenswaardig, en er wordt aangedrongen om te blijven werken aan de verdere versterking van de provincie Phuket.

Vervolgens heeft de premier gevolg gegeven aan de bouw van een verhoogde brug op snelweg 4027 in de provincie Phuket, die de aanleg van een nieuwe vierbaansweg en ongelijkvloerse kruispunten omvat om de volledigheid van het transportnetwerk te vergroten en toeristische bestemmingen met elkaar te verbinden. het faciliteren van gemak, het waarborgen van de veiligheid en het ondersteunen van de economische ontwikkeling van het gebied. De verwachting is dat de bouw, over een lengte van 1.95 kilometer, rond november zal starten.

De premier heeft er vertrouwen in dat iedereen een professional is en benadrukt het belang van instanties die de openbare veiligheid in verkeerszaken garanderen en voor de mensen zorgen op het gebied van elektriciteit, watervoorziening en bruggen. Relevante instanties worden dringend verzocht hun inspanningen voort te zetten om de provincie Phuket naar hogere normen te tillen.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.