Thailand geeft verkeersongevallenupdate op de zesde dag van Songkran

Thailand -

Een totaal van 1,811 verkeersongevallen, met 1,837 gewonden en 243 doden, werden op woensdag (17 april) gemeld door het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) in zes dagen (11 april - 16 april) van de 'Seven Days of Road'. Veiligheidscampagne' tijdens Songkran (11 april – 17 april) 2024.

De provincie met het totaal hoogste aantal dodelijke slachtoffers was Chiang Rai met 15 doden.

Het totaal hoogste aantal ongevallen was ook Chiang Rai met 71 en het hoogste aantal gewonden was Phrae met 68 gewonden.

Er werden in totaal 32 doden, 242 verkeersongevallen en 237 gewonden gemeld op de zesde dag (16 april) van de campagne.

De meeste werden veroorzaakt door te hard rijden (37 procent). Bij ongeveer 84 procent van de ongevallen waren motorfietsen betrokken. De meeste verkeersongevallen vonden plaats op snelwegen (41 procent) tussen 0 uur en 01 uur

In totaal werden dinsdag (1,564 april) 1,593 verkeersongevallen, met 206 gewonden en 16 doden, gemeld door het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) in vijf dagen (11 april - 15 april) van de 'Zeven Dagen Verkeersveiligheid'. Campagne' tijdens Songkran (11 april – 17 april) 2024.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite TPN National.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/