Waterspatten in Songkran veroorzaken virale strijd in Phuket

Phuket—

Op 4 april 20 om 13 uur plaatsten Thaise sociale media een virale video van twee buitenlanders die ruzie hadden nadat een van hen overstuur raakte nadat hij met een waterpistool was besproeid op Thaweewong Road, Patong Beach, Phuket.

Het Songkran-evenement in Phuket werd gehouden op Thaweewong Road, Patong Beach, waarbij veel Thaise en buitenlandse toeristen deelnamen aan het watergevecht.

De heer Nopparat Yiwa, een vrijwilliger voor de Civiele Bescherming, vertelde echter naar verluidt aan de plaatselijke media van Phuket dat hij getuige was geweest van een shirtloze buitenlander die met een motortaxi naar Patong Beach reed. Daarna zou een buitenlander met een zwart shirt de motortaxichauffeur met een waterpistool hebben beschoten, maar de shirtloze buitenlander werd niet geraakt.

De situatie escaleerde toen de shirtloze buitenlander woedend was en stoten uitdeelde naar de zwarthemd-buitenlander. Nopparat voegde eraan toe dat zijn vriend probeerde het geschil te beëindigen, maar dat niet lukte.

Kort na het geschil merkten politieagenten van Patong het incident op en onderdrukten het geschil met succes. Volgens Nopparat gingen de twee mannen daarna allebei hun eigen weg.
Er werd gemeld dat de reden voor het geschil was dat de buitenlander zonder shirt woedend was toen hij door de buitenlander in het zwart shirt lichtjes werd besproeid met een waterpistool.

De politie verklaarde dat het incident als gesloten werd beschouwd en dat geen van beide mannen juridische aanklachten of politierapporten had ingediend.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/