Tweeëndertig gokkers gearresteerd in de stad Phuket

Phuket -

Tweeëndertig gokkers werden zaterdag (6 april) gearresteerd in een gokhol in Phuket Town.

De politiechef van Phuket City, Coonel Pratueang Phonmana, vertelde de Phuket Express dat ze na middernacht, om 0 uur, een gokhol hadden overvallen in een gebouw aan de Chana Jaroen Road in het subdistrict Talad Yai, Mueang Phuket.

Ze arresteerden 32 ongeïdentificeerde mannelijke en vrouwelijke gokkers. De politie heeft 1,700 baht aan contant geld en gokkaarten in beslag genomen. Ze werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht waar ze werden beschuldigd van deelname aan illegaal gokken.

Eén van de verdachten heeft de beschuldigingen ontkend, terwijl de rest de beschuldigingen heeft toegegeven. Eén van hen wordt ook geconfronteerd met een extra aanklacht wegens illegale gokactiviteiten. Er is gemeld dat degene die de beschuldiging heeft ontkend die bij het gokhol is gearresteerd, een politieagent uit Regio 8 is, maar op dit moment niet bij naam is geïdentificeerd door de wetshandhaving.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.