28 landen namen deel aan het 'TAT Samui Open Beachvolleybaltoernooi'

PERSBERICHT:

Topatleten uit 28 landen en Thailand namen deel aan het 'TAT Samui Open Beach Volleyball Tournament'.

De 6th het jaarlijkse Samui Open Beachvolleybaltoernooi werd gehouden op Koh Samui, Thailand 29, 30 en 31 Maart 2024 in SEEN Beach Club en bleek een groot succes voor alle betrokkenen. Het spannende sportevenement bleek een grote impuls te zijn voor het sporttoerisme voor Zuid-Thailand en Koh Samui. 

Het in Samui gevestigde internationale toernooi is in 2016 opgericht door organisator Biggs Island Productions (BIP) als erkenning van de groeiende wereldwijde belangstelling voor beachvolleybal en wordt sindsdien jaarlijks op Koh Samui gehouden. Het door het BIP georganiseerde toernooi werd gepresenteerd door Tourism Authority Thailand (TAT) en Amazing Thailand, en georganiseerd door SEEN Beach Club/Avani Hotel Chaweng en ondersteund door de gemeente Koh Samui (Tessaban).

De 88 teamplekken die deelnamen aan het beachvolleybaltoernooi van 2024 waren enkele maanden van tevoren gevuld, al vroeg kon men opscheppen over spannend spel tijdens het driedaagse evenement. Teams streden in vier divisies (heren 2X2, dames 2X2, Mix 2X2 Quads 4X4) om het prijzengeld van THB 100,000 en trofeeën, medailles, sponsorvouchers en volleybaluitrusting en -kleding.

Het weer was perfect toen de wedstrijden begonnen en de zon scheen gedurende de drie speeldagen. Ongeveer 600 enthousiaste toeschouwers keken naar het internationale evenement gedurende een meerdaags evenement en genoten van spannend spel van de 135 topsporters uit 28 landen uit Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië en Azië. 

Koh Samui Hotels die officieel werden gebruikt door toernooispelers en toeschouwers waren onder meer Avani Chaweng Hotel, KC Beach Club, Nantra Hotel Chaweng en Green Hotel Chaweng. Nachtelijk entertainment werd genoten door spelers en toeschouwers in SEEN Beach Club, Charlie's House Restaurant, Tropical Murphy's Restaurant & Bar en Lost Beach Bar & Restaurant Chaweng. Activiteiten op de evenementdag waren onder meer Mr. Ung's 4×4 Island Tour, Samui Disc Golf, Samui Quad Motor Tour, KC Beach Club-buffet en Neverland Boat Tour naar Angthong Marine Park.

“We zijn er trots op dat we beachvolleybal in Zuid-Azië en op Koh Samui kunnen promoten en dit jaarlijkse evenement op ons prachtige eiland kunnen houden”, aldus producer Cord Biggs. “Samen met onze hoofdsponsors gaat er ook oprechte waardering uit naar al onze Eilandsupporters die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. Wij hopen jullie allemaal volgend jaar te zien op de 7th jaarlijkse Samui Open Beachvolleybaltoernooi!”  

Naast de Presenterende & Hoofdsponsors wordt er ook oprechte waardering uitgesproken voor Island 

Supporters 69 Slam, Trend Fashion, Lost Beach Bar, Samui Padel, Crawshaws Solicitor, Bar Bowls Samui, Monkey Samui Golden Ale, Black Sticky, Discovery Divers, IAM Sportswear, Charlie's House Bar, Topical Murphys, Samui Disc Golf, Samui Rescue en B2 Ontwikkeling.

Mediacontact: Cord Biggs; Tel/WhatsApp: +66898737172

Fotocredit: Antonio Tadeu Dias

Fotolink: https://www.facebook.com/SamuiOpen

Video link: https://www.youtube.com/@samui-open

Vragen & algemene informatie contact: [e-mail beveiligd] 

Ga voor meer toernooiinformatie naar: facebook.com/SamuiOpen 

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.