Twee Britse staatsburgers gearresteerd wegens illegaal werken in een nachtclub in Krabi

FOTO: Naewna

Krabi-

Een Britse man en een Britse vrouw zijn dinsdag (2 april) gearresteerd in een nachtclub in Ao Nang, Krabind) nadat ze illegaal aan het werk waren bevonden.

Krabi Immigration vertelde de Phuket Express dat ze een nachtclub in het subdistrict Ao Nang in de stad Krabi hadden geïnspecteerd. Ze ontdekten dat twee buitenlanders in de nachtclub werkten.

1. Mevrouw KAREN, 37, Britse staatsburger, werkte als MC.

  1. De heer Gareth, 45, Brits staatsburger, werkte als DJ.

Beiden konden geen legale werkvergunning overleggen. Ze werden naar het politiebureau van Ao Nang gebracht, waar ze werden beschuldigd van werken zonder toestemming.

Bovendien werd een Thaise vrouw, die alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Warinthorn, voorgesteld als clubmanager. Ze zou tegenover agenten hebben toegegeven dat de nachtclub ook illegaal was geopend. Ze werd naar het politiebureau van Ao Nang gebracht, waar ze werd beschuldigd van het openen van een uitgaansgelegenheid zonder wettelijke toestemming.

De naam van de locatie werd echter door de politie verborgen gehouden.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.