Man gearresteerd met 210 meth-pillen in Patong

Patong-

In Patong werd een man gearresteerd met 210 methamfetaminepillen en 9.54 gram crystal methamfetamine.

Dat vertelde de politie van Patong aan de Phuket Express op zondag 31 maartst) arresteerden ze een mannelijke verdachte. (Zijn naam en leeftijd zijn niet vrijgegeven door de politie). Hij werd gearresteerd in een kamer in Soi Paradise aan de Ratcha Uthit 200 Pi Road.

Bij hem werden 210 methamfetaminepillen en 9.54 gram crystal methamfetamine in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.