Gelukkige verjaardag aan Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maha Chakri Sirindhorn!

Thailand-

Bij deze veelbelovende gelegenheid viert het koninkrijk Thailand de verjaardag van prinses Maha Chakri Sirindhorn, geboren op 2 april 1955. Als derde kind van Hunne Majesteiten de Koning en Koningin van Thailand heeft zij een onuitwisbare stempel op de harten gedrukt van haar volk.

Een filantropisch hart

De onwankelbare inzet van prinses Sirindhorn om het welzijn van de burgers te verbeteren heeft zowel binnen als buiten Thailand bewondering geoogst. Als toegewijd filantroop heeft ze genereus een verscheidenheid aan ontwikkelingsprojecten ondersteund die gericht zijn op het aanpakken van kritieke kwesties zoals onderwijs, gezondheidszorg, hygiëne, watervoorraden en landbouw onder de meest kwetsbare gemeenschappen van het land.

Eenheid en nationale trots

Thaise mensen uit alle lagen van de bevolking komen samen om deze speciale dag in april te vieren. Velen dragen de kleur paars, wat symbool staat voor zaterdag, de dag waarop de prinses werd geboren. 's Ochtends bieden Thais aalmoezen aan monniken, waarmee ze hun oprechte wensen voor een lang leven van de prinses uitspreken. Openbare plaatsen en tempels worden zorgvuldig schoongemaakt, wat het diepe gevoel van eenheid en nationale trots weerspiegelt dat zo belangrijk is voor de bevolking van Thailand.

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maha Chakri Sirindhorn, moge uw dag gevuld zijn met vreugde, zegeningen en de warmte van de liefde van het land.

De foto's zijn van een recente bijeenkomst in februari om steun te betuigen aan de geliefde prinses in Pattaya.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Inschrijven
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.