Vrouwelijke toerist betrapt op urineren op Bangla Road in Patong

Patong-

Een videoclip van een Aziatische vrouwelijke toerist die urineert op de beroemde Bangla Road ging deze week viraal op sociale media.

Volgens de videoclip leek het erop dat de vrouwelijke toerist haar olifantenbroek naar beneden trok voordat ze 's nachts bij een bord in de wandelstraat bij Patong Beach ging plassen, waar veel mensen haar konden zien. Volgens de video was ze samen met een andere mannelijke toerist.

Getuige van de video en het incident zei naar verluidt dat de vrouwelijke buitenlandse toerist Japans is, maar dat is op het moment van schrijven nog niet bevestigd. Veel gebruikers van sociale media hebben onlangs geklaagd over buitenlandse toeristen in Phuket die zich ongepast gedroegen.

De online reacties op de video waren bijna universeel negatief, hoewel sommige mensen verklaarden dat de persoon die de video online maakt en plaatst mogelijk ook verschillende opname- of obsceniteitswetten overtreedt, en suggereerden dat ze de video in plaats daarvan rechtstreeks aan de politie hadden moeten geven.

Sommige mensen suggereerden ook dat meer openbare, gratis toiletten in toeristische gebieden dit soort problemen zouden kunnen helpen stoppen.

De exacte datum en tijd van de video waren onbekend, maar de politie was naar verluidt op de hoogte van de beelden en ‘onderzoekde ernaar’. Om juridische redenen heeft The Phuket Express besloten de video niet te delen.

Mochten er verdere updates van dit verhaal plaatsvinden, dan zal The Phuket Express ervoor zorgen dat deze worden gepubliceerd.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.