Australische man steelt naar verluidt grote fiets op Koh Samui

FOTO: MGR Online

Soerat Thani –

Een 56-jarige Australische man werd dinsdag (26 maart) gearresteerdth) nadat hij naar verluidt een motorfiets had gestolen op het eiland Samui.

De politiechef van Bophut, kolonel Denduang Thongsrisuk, vertelde de Phuket Express dat ze de verdachte hadden gearresteerd, die alleen als MR werd geïdentificeerd. HELMUT, 56, Australisch staatsburger. Het provinciale gerechtshof van Samui vaardigde op 22 maart oorspronkelijk een arrestatiebevel tegen hem uitnd, 2024 voor nachtelijke diefstal.

Hij werd gearresteerd toen hij bij de toeristenpolitie van Samui aankwam met een verzoek om buiten het geregistreerde gebied te mogen gaan voor zijn visumverlenging. Zijn toeristenvisum voor 90 dagen liep dinsdag (26 maart) afth). De toeristenpolitie controleerde het systeem voordat ze een arrestatiebevel voor hem vonden. Hij werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Bophut gebracht.

Op maart 2ndIn 2024 om 3 uur zou de Australische verdachte een grote fiets hebben gestolen uit een autoverhuurwinkel in de buurt van een ziekenhuis. De gestolen motor die de politie bij hem in beslag nam, was aangepast door de kleur te veranderen en deze te veranderen van een rood kenteken naar een wit kenteken.

DHR. HELMUT gaf niet onmiddellijk een verklaring aan de pers of een pleidooi vrij.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.