Tiener gewond bij gewelddadige botsing op Phuket Bridge

Phuket Town– Een tienerjongen raakte dinsdag kort na middernacht gewond bij een gewelddadige confrontatie op de Klong Koh Phee-brug in Phuket Town. De politie van Phuket City werd gewaarschuwd door het Vachira Phuket Hospital toen het slachtoffer, alleen geïdentificeerd als de heer Diew, werd opgenomen met een schotwond aan zijn voet.

Volgens het politierapport raakte de heer Diew gewond tijdens een woordenwisseling waarbij vuurwapens en molotovcocktails betrokken waren. De brug, gelegen in het subdistrict Talad Nuea, werd een plaats delict waar de politie later bewijs van de schermutseling vond, waaronder gebroken glasfragmenten.

Een metgezel van de heer Diew vertelde de autoriteiten dat de aanval plaatsvond terwijl ze op de motor reisden. Ze werden naar verluidt in een hinderlaag gelokt door een groep van vijf tieners op twee motoren, die molotovcocktails gooiden en geweerschoten op hen afvuurden.

De politie van Phuket City is een intensief onderzoek naar het incident gestart, waarbij camerabeelden uit de omgeving zijn bekeken om de verdachten te identificeren. Deze gebeurtenis heeft aanleiding gegeven tot bezorgdheid over het jeugdgeweld in de regio, wat de lokale autoriteiten ertoe heeft aangezet om op te roepen tot meer toezicht en strengere handhaving van de openbare veiligheidsmaatregelen.

De lokale gemeenschap wacht op verdere details terwijl het onderzoek voortduurt, in de hoop dat de daders snel voor de rechter zullen worden gebracht.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.