Duizenden buitenlandse toeristen trekken naar Koh Phangan voor een Full Moon Party in een feestelijke sfeer

Surat Thani—

Op 23 maart 2024 meldden de lokale media van Surat Thani dat een groot aantal buitenlandse toeristen met de veerboot naar Koh Phangan en Koh Samui reisde om de Full Moon Party op 24 maart op Haad Rin Beach bij te wonen.

Ondertussen reisde een stroom buitenlandse toeristen naar Koh Phangan en reserveerde van tevoren hotelkamers en resorts om deel te nemen aan de Full Moon Party, aldus verslaggevers van Surat Thani.

De heer Manop Saetiao, de adviseur van de Koh Phangan Tourism Promotion Association, maakte publiekelijk bekend dat het geschatte aantal buitenlandse toeristen dat de derde Full Moon Party bijwoonde 7,000 tot 10,000 personen bedroeg.

Er werd gemeld dat veel toeristen ook dagelijks Koh Phangan en Koh Samui bezochten, en het toerisme zou tijdens de Full Moon Party levendiger zijn, aldus de adviseur van de Koh Phangan Tourism Promotion Association.

Inschrijven
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.