Egyptische man valt taxichauffeur aan en beschadigt zijn taxi in Phuket

Cherng Talay -

Een Egyptische man viel vrijdagavond (22 maart) een taxichauffeur aan en beschadigde zijn taxiauto in Cherng Talaynd).

Kapitein Khajonkiet Kamwichairat van de politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze op de dag in kwestie om 10 uur op de hoogte waren gesteld van het incident door de heer Suriya Plodmai, 30, uit Nakhon Si Thammarat. Hij vertelde de politie dat een buitenlandse man hem had aangevallen en zijn taxi had beschadigd in Soi Bang Tao 34/4. De politie kwam ter plaatse en trof de SUV-taxi aan waarvan de ruiten beschadigd waren. De taxichauffeur en de buitenlandse man, die later alleen werd geïdentificeerd als de heer BASEM, 3 jaar oud, met de Egyptische nationaliteit, wachtten ter plaatse op de politie.

De taxichauffeur vertelde de politie dat hij de Egyptische man van Patong naar Bang Tao had opgehaald. Ze kwamen een taxitarief van 450 baht overeen. Toen ze op de bestemming aankwamen, vroeg de Egyptenaar of hij de mobiele telefoon van de taxichauffeur mocht gebruiken om zijn vriend te bellen. Hij zou echter hebben geweigerd de mobiele telefoon terug te geven voordat hij de mobiele telefoon zou hebben weggegooid. De Egyptische man zou vervolgens de taxichauffeur hebben aangevallen en met een ijzeren paal zijn taxiauto hebben aangereden.

Het incident werd gezien door omwonenden uit de buurt. De Egyptische man werd voor een geestelijk gezondheidsonderzoek naar een ziekenhuis gebracht. Zijn familie en ambassade worden op de hoogte gebracht van het incident.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.