Thailand Privilege Card toont de vooruitzichten voor 2023 met recordaantal van 11,846 leden, wat de weg vrijmaakt voor langetermijnvisa met meer privileges en meer hoogwaardige doelgroepen aantrekt

Bangkok, 20 maart 2024 — Thailand Privilege Card, de exploitant van het speciale lidmaatschapskaartprogramma onder toezicht van de Tourism Authority of Thailand (TAT), benadrukt het potentieel van Thailand als een land dat in verschillende opzichten door buitenlanders wordt vertrouwd, wat blijkt uit de mondiale toeristische rankings en het feit dat het een Top of Mind-bestemming is, ondersteund door factoren als een zakencentrum in Zuidoost-Azië en investeringsmogelijkheden, een belangrijk centrum voor de gezondheidszorg en de dienstensector , de gerenommeerde keuken, bekend als de keuken van de wereld, en, belangrijker nog, de Thaise gastvrijheid, resulterend in een aanzienlijke groei voor de Thailand Privilege Card in de afgelopen 20 jaar, waarmee het leiderschap op het gebied van visumprivileges op lange termijn opnieuw wordt bevestigd.

De heer Manatase Annawat, president van Thailand Privilege Card, verklaarde: “Met de algehele werking van de Thailand Privilege Card in het boekjaar 2023 wordt het doel bereikt om het lidmaatschap met meer dan 11,846 leden te vergroten, een stijging met 108%. Dit onderstreept het potentieel en de mogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling en weerspiegelt de rol van de organisatie bij het stimuleren van de instroom van vreemde valuta van meer dan 38,000 miljoen baht in het afgelopen jaar, terwijl ook de positie van Thailand Privilege Card als aanbieder van langetermijnvisaprivileges op mondiaal niveau wordt versterkt. , die exclusieve privileges biedt in elke dimensie en voldoet aan de uitgebreide behoeften van leden onder de drie belangrijkste missies die de Thailand Privilege Card onderscheiden van andere concurrenten: 1) De belangrijkste aanbieder zijn van langetermijnvisumdiensten voor buitenlanders die op zoek zijn naar een verblijf van 20 jaar of langer in Thailand, 2) Het aanbieden van exclusieve diensten op de belangrijkste luchthavens van het land, en 3) Het aanbieden van andere voordelen die verschillende aspecten van de levensstijl van de leden bestrijken, zoals accommodatie, reizen, vrije tijd, gezondheidszorg en financiële welvaart, samen met het tonen van succes na de rebranding van de organisatie met de introductie van het product 'Thailand Privilege Card'. Met vier nieuwe pakketten die vorig jaar werden geïntroduceerd, had het bedrijf in totaal 31,231 leden in 2023, met als top vijf nationaliteiten China, Japan, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Rusland.”

In 2023Thailand Privilege Card blijft zich richten op het uitbreiden van zijn ledenbestand naar belangrijke doelgroepen uit landen als China, Japan, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Hong Kong, Taiwan, Rusland en Europa, en op het uitbreiden van zijn klantenbestand een basis vormen voor nieuwe doelgroepen, zoals India, het Midden-Oosten of de LHBTQIA+-gemeenschap, die een sterke koopkracht heeft. Bovendien blijft de nadruk liggen op het verhogen van de kwaliteit van producten en voordelen om een ​​uitzonderlijke ervaring te bieden onder het concept van langetermijnvisa met meer privileges, de toonaangevende aanbieder van langetermijnvisaprivileges wereldwijd, met de uitgebreide MEER strategie die de behoeften van doelgroepen in elke dimensie omvat en beantwoordt, als volgt:

  • M – Lidgericht: Het bestuderen van de tevredenheid van leden en de behoeften om de kwaliteit van producten en voordelen te verbeteren, door het aanbieden van diensten en voordelen van meer dan 300 partnerbedrijven die verschillende levensstijlen bestrijken, zoals verblijf, reizen, vrije tijd, gezondheid en welzijn en rijkdom, om de hoogste kwaliteit te creëren tevredenheid door het verzamelen van gegevens door middel van onderzoek en het begrijpen van het gedrag en de behoeften van leden
  • O – Kans: Het verkennen van nieuwe kanalen en mogelijkheden om markten en ledenbestand voortdurend uit te breiden, zoals het officieel werven van nieuwe verkoopvertegenwoordigers of GSSA's om markten uit te breiden, de verkoop te vergroten en doelgroepen uitgebreider en efficiënter te bereiken, en communicatiekanalen te ontwikkelen, zowel online als offline, nationaal en internationaal en communiceren met doelgroepen.
  • R – Verantwoordelijkheid: Verantwoordelijk en ethisch zijn tegenover de samenleving, het milieu, werknemers, aandeelhouders, zakenpartners en belanghebbenden.
  • E – Uitmuntendheid: Streven naar excellentie in organisatorisch management (Operational Excellence) en het gebruik van technologie om de efficiëntie en werkkwaliteit te verbeteren (Digital Excellence), evenals het ontwikkelen van medewerkers in de richting van uitmuntendheid (People Excellence).

Momenteel bestaat het Thailand Privilege Card-lidmaatschap uit vier soorten kaarten:

GOUD: Lidgeld van 900,000 Baht, geldig voor 5 jaar, met de mogelijkheid om geld te verdienen 20 punten per jaar.

PLATINUM: Lidgeld van 1.5 miljoen baht, geldig voor 10 jaar, met de mogelijkheid om geld te verdienen 35 punten per jaar.

DIAMANT: Lidgeld van 2.5 miljoen baht, geldig voor 15 jaar, met de mogelijkheid om geld te verdienen 55 punten per jaar.

RESERVE: Lidgeld van 5 miljoen baht, geldig voor 20 jaar++, met de mogelijkheid om te verdienen 120 punten per jaar. Dit is het enige kaarttype dat alleen op uitnodiging toegankelijk is en is beperkt tot een maximum van 100 leden per jaar.

"Met de bestaande strategieën en het potentieel van Thailand hebben we er vertrouwen in 2024, zal Thailand Privilege Card in staat zijn om doelgroepen alomvattend en efficiënt te bereiken, met als doel meer dan 39,000 leden, die met meer dan een bijdrage leveren aan de economie van het land 50,000 miljoen baht en op weg naar mondiaal leiderschap op het gebied van visumprivileges voor de lange termijn”, concludeerde de heer Masatase.

Geïnteresseerden kunnen details over de Thailand Privilege Card vinden op de officiële website www.thailandprivilege.co.th. Partners die geïnteresseerd zijn om als zakenpartner bij het bedrijf aan de slag te gaan, kunnen contact opnemen met de afdeling Partner Network Coördinatie via 02-353-4145 of e-mail [e-mail beveiligd]. Als u geïnteresseerd bent om verkoopvertegenwoordiger te worden om het bedrijf wereldwijd te laten groeien, kunt u contact opnemen met de afdeling Sales Representative Management op 02-353-4120 of e-mail [e-mail beveiligd].

Inschrijven
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.