Russische man gearresteerd omdat hij naar verluidt werkte bij een geldwisselkantoor in Thalang

Phuket-

Op maandag 5 maart arresteerde de politie van Sakoo een verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Andrei, een 37-jarige Russische staatsburger, bij een geldwisselkantoor in het subdistrict Sakoo. De arrestatie vond plaats nadat hij naar verluidt aan het werken was in de stand.

De heer Andrei werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht, waar hij werd aangeklaagd wegens te lang blijven verblijven en werken zonder toestemming. De Phuket Express voegt eraan toe dat het belangrijk is op te merken dat werkvergunningen en visa niet beschikbaar zijn voor buitenlanders die als geldwisselkantoor werken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.