Twee vermeende Russische prostituees gearresteerd in Patong

Patong-

Twee vermeende Russische prostituees zijn in Patong gearresteerd na een steekoperatie.

Dat vertelde de politie van Regio 8 aan de Phuket Express op dinsdag 5 maartth) arresteerden ze twee Russische vrouwen die alleen werden geïdentificeerd als juffrouw Anna, 18, en juffrouw Olga, 23, in een kamer in een hotel aan de Phra Metta Road in Patong.

De arrestatie kwam nadat de politie een steekoperatie had uitgevoerd nadat ze een tip hadden gekregen van een bezorgde burger dat er Russische prostituees illegaal aan het werk waren in Patong. De twee Russische vrouwen adverteerden zichzelf op een niet bekendgemaakte website.

De twee Russische vrouwen communiceerden via de WhatsApp-applicatie met een undercoveragent. Ze kwamen een prijs van elk 14,000 baht overeen voor hun diensten en maakten een afspraak in een onbekend hotel waar ze uiteindelijk werden gearresteerd.

Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werden beschuldigd van prostitutie, reclame voor prostitutie en illegaal werken. Ook zij zullen waarschijnlijk worden gedeporteerd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.