Spannende competitie wacht: Blue Canyon Ladies Championship bevestigt 3 beste KLPGA-spelers

PERSBERICHT:

Het Blue Canyon Ladies Championship, een KLPGA Tour-evenement met een totaalbedrag van US$ 650,000 (ongeveer 22.75 miljoen baht), heeft officieel de deelname bevestigd van drie top KLPGA-spelers die zullen strijden om de overwinning in de prestigieuze Blue Canyon Country Club in Phuket, Thailand , gepland van 15 tot 17 maart 2024.

Deze historische editie markeert de eerste editie van het Blue Canyon Ladies Championship in Thailand en belooft het grootste contingent Thaise spelers dat ooit in een KLPGA Tour-evenement is gezien. Het toernooi zal zich afspelen over 54 holes (verspreid over drie rondes), zonder cut.

Onder de deelnemers bevinden zich elf Thaise spelers, naast drie van de tien beste spelers van de KLPGA Tour. Tot deze elitespelers behoren met name Lee Yewon (KLPGA Tour No. 11), Kim Su-ji (KLPGA Tour No. 10), Park Ji-young (KLPGA Tour No. 1) en Park Hyun-kyung (KLPGA Tour No. 3).

Kim Su-ji, 28, derde op de tour en 3e op de wereldranglijst, behaalde vorig jaar de overwinning in de Hanwha Classic 38, Hana Financial Group Championship en OK Financial Group Se Ri Park Invitational.

Park Ji-young, 36, staat op de 57e plaats in de wereld en op de 4e plaats in de KLPGA Tour. Vorig seizoen won hij twee toernooien: het KB Financial Group Star Championship en Evercollagen, de Siena Queens Crown. Bovendien behaalde ze in 2022 de overwinning in twee toernooien: de Hana Financial Group Singapore Women's Open en Mediheal Hankookilbo Championship.

Park Hyun-kyung, 24, nummer 65 van de wereld en 6e op de tour, vierde één touroverwinning in de SK Networks Seoul Economics Ladies Classic en eindigde als tweede in het Mediheal Hankookilbo Championship.

De start van het Blue Canyon Ladies Championship kwam tot stand door een driejarig sponsorcontract tussen Blue Canyon Country Club en de KLPGA Tour. Het toernooi probeert het potentieel van de golfbaan voor het organiseren van internationale evenementen te demonstreren, de 66e verjaardag van de diplomatieke banden tussen Thailand en Korea te herdenken en het golftoerisme in Phuket te stimuleren.

Kijkers over de hele wereld kunnen de opwinding meemaken terwijl het toernooi zich ontvouwt, live uitgezonden op TrueSport 5 via TrueVisions van 1 uur tot 00 uur tijdens de toernooidagen.

Enthousiastelingen die graag met eigen ogen getuige willen zijn van de bekwaamheid van KLPGA Tour-spelers, kunnen kaartjes voor het evenement bemachtigen. Ticketopties zijn onder meer:

– Volledige toernooipas: 1,000 baht

– Zaterdag-zondagpas: 800 baht

– Individuele dagpas: 400-500 baht

– BC Loungepakket (20% korting voor leden):

  – Volledige toernooipas: 7,500 baht

  – Zaterdag-zondagpas: 5,000 baht

  – Individuele dagpas: 2,500-3,000 baht

Voor meer informatie en kaartaankopen kunt u contact opnemen met Blue Canyon Country Club op 062-245-7999 (mevrouw Eve en mevrouw Ning) of via e-mail op [e-mail beveiligd].

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.