Bangkok Airways rapporteert fantastisch 2023

Nationaal—

Op 24 februari 2024 maakte de heer Puttipong Prasarttong-Osoth, de president van Bangkok Airways Public Co., Ltd., publiekelijk een voortdurend herstelpercentage van de luchtvaartindustrie in het 4e kwartaal van 2023 bekend als gevolg van Chinese visumvrijstellingen en lange vakanties.


De algemene prestaties van Bangkok Airways in 2023 waren in een positieve richting en hadden een totaal inkomen van 21 miljard baht, een stijging ten opzichte van het voorgaande jaar (2022) met 70.6%.

Bovendien was dit het resultaat van een toenemend aantal passagiers dat gebruik maakte van Bangkok Airways en had het een gemiddelde ticketprijs van 3,756 baht per reis.

In 2023 had Bangkok Airways een bedrijfswinst van 3 miljard baht. Ze hadden inkomsten uit verkoop en diensten in de verhouding van de inkomsten uit bedrijven die verband hielden met de luchthavenactiviteiten van 4 miljard baht.

Ondertussen had Bangkok Airways een totaalbedrag van 18 miljard baht, een stijging ten opzichte van het voorgaande jaar (2022) met 35.4%, waarvan het merendeel verkoopkosten was.

Om aan de toenemende vraag van zowel buitenlandse als binnenlandse passagiers op het gebied van luchtvaartvervoer in 2023 te voldoen, heeft Bangkok Airways nieuwe bedrijfsstrategieën ingezet door de vluchtfrequentie te verhogen, vooral naar populaire toeristische attracties zoals Bangkok-Samui, Bangkok-Phuket, Phuket-Samui en Samui-Singapore .

Bovendien had Bangkok Airways nieuwe luchtvaartmaatschappijen beschikbaar in Lampang-Mae Hong Son en Samui-Don Mueang.
Het belangrijkste was dat een belangrijke verandering in 2023 een Code Share-overeenkomst met Singapore Airlines was, die verbinding zou maken met binnenlandse en internationale bestemmingen zoals Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland met in totaal 28 luchtvaartmaatschappijen. Air India had ook een Code Share Agreement afgesloten om luchtvaartreizen te vergemakkelijken.

In ander recent zakelijk en financieel nieuws 7-11 Thailand had ook een geweldig 2023, zoals we hier meldden.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/