Zeven Thaise toeristen gered nadat boot kapseist in Krabi

Krabi-

Zeven Thaise toeristen zijn gered nadat een boot kapseisde in Ao Nang.

Dat heeft de politie van Ao Nang zondag (11 februari) tegen de Phuket Express gezegdth), kapseisde een langstaartboot op 300 meter van Hong Island.

De politie van Ao Nang werd door het Than Bok Khorani National Park geïnformeerd dat de boot in totaal negen Thaise toeristen vervoerde op een visreis. Aanvankelijk werd op sociale media ten onrechte gemeld dat het Chinese toeristen waren. Twee van de negen mensen werden uiteindelijk bemanningsleden.

De boot werd getroffen door grote golven voordat hij kapseisde. Een andere vissersboot redde alle mensen aan boord. Er zijn geen gewonden of sterfgevallen gemeld.

De namen van de kapitein en het bemanningslid zijn niet vrijgegeven door de relevante autoriteiten en het was onduidelijk of er juridische stappen tegen hen zouden worden ondernomen vanwege het ongeval.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.