Thai Royals markeren komende Makha Bucha-dag en Chinees Nieuwjaar

Bangkok-

Op 07 februari 35 om 10 uur begaven Hun Koninklijke Majesteiten Koning Vajiralongkorn en Koningin Suthida zich naar de Ambara Villa, Dusit Palace, Bangkok, om rituelen uit te voeren als onderdeel van de Makha Bucha-dag en het Chinese Nieuwjaarsfestival.

Tijdens de boeddhistische ceremonie stak Zijne Koninklijke Majesteit de Koning kaarsen en wierookstokjes aan en offerde ze vervolgens in verschillende tempels op bij de Voetafdruk van de Boeddha, volgens de koninklijke tradities.
De tempels omvatten Wat Phra Sri Rattana Satsadaram, Wat Bowonniwet Vihara, Wat Benchamabophit Dusitvanaram, Wat Ratchabophit Sathit Maha Simaram, Wat Ratchapradit Sathitmahasimaram, Bangkok, en Wat Nives Dhammaprachit, Phra Nakhon Si Ayutthaya.
Vervolgens daalden Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin om 08 uur af naar de voorkant van de Ambara Villa, of het koninklijk landhuis, om deel te nemen aan de uitreiking van plaquettes voor het Chinese Nieuwjaarsfestival.
Na voltooiing van de ceremonie verbrandden Zijne Koninklijke Majesteit de Koning en Hare Koninklijke Majesteit de Koningin zilverpapier en goudpapier, passend voor de gelegenheid, en gingen vervolgens naar de Ambara Villa.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/