Op het strand van Phang Nga zijn minstens 67 baby-lederschildpadden uitgekomen

Phang Nga-

Minstens 67 baby-lederschildpadden kwamen uit op een strand en gingen terug de zee in in het Thai Mueang-district.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde aan de Phuket Express dat het afgelopen weekend minstens 67 baby-lederschildpadden zijn uitgekomen uit een nest op een strand in het Khao Lampi Hat Thai Mueang National Park-gebied. De babyschildpadden haastten zich naar hun nieuwe thuis in de zee. De moeder lederschildpad had 58 dagen geleden eieren gelegd.

De DMCR zei dat hun moeder op tragische wijze dood werd aangetroffen nadat ze was overleden verstrikt in een visnet rond de schildpad waarvan de parkfunctionarissen denken dat deze de doodsoorzaak is.

Zie ook:

Een enorme lederschildpad die dood verstrikt in een visnet werd aangetroffen op een strand in het Thaise Mueang-district, werd gevonden met 136 ongelegde eieren erin.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.