Buitenlandse chauffeur beboet nadat virale video passagiers laat zien die op autoruiten zitten in Karon

Karon-

Een buitenlandse chauffeur werd geconfronteerd met juridische stappen nadat hij zijn buitenlandse passagiers op de ramen van een auto in Karon had laten zitten.

De politie van Karon vertelde de Phuket Express dat eerder deze week een videoclip viraal was gegaan op sociale media. De verkeerspolitie van Karon werd door een barmhartige Samaritaan op de hoogte gebracht dat er op dinsdag (30 januari) buitenlanders op de ramen van een auto zaten terwijl de auto reed.th).

Uiteindelijk vonden ze de auto en de onbekende mannelijke buitenlandse bestuurder. De bestuurder kreeg een boete, maar de politie heeft de aanklacht of het bedrag van de boete niet specifiek geïdentificeerd.

De buitenlandse bestuurder zei sorry tegen politie en andere weggebruikers die zich zorgen maakten over de verkeersveiligheid. Hij heeft beloofd om passagiers niet meer op deze ramen te laten zitten.

Video: Donvan Patong

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.