Thaise politie waarschuwt motorrijders die onder een vrachtwagen rijden in Thalang – video

Thalang-

De verkeerspolitie waarschuwde roekeloze motorrijders die onder een vrachtwagen met aanhanger reden in Cherng Talay.

De verkeerspolitie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express over het voorval dat eerder deze week plaatsvond op het Cherng Talay-knooppunt, waarbij een vrachtwagen met oplegger betonnen palen vervoerde en door geel licht reed.

Toen het licht op rood sprong, stond de vrachtwagen met aanhanger, een zeer lang voertuig, vast bij de verkeerslichten op de kruising en de vrachtwagen met aanhanger blokkeerde nu het verkeer. Twee onbekende motorrijders, die haast leken te hebben en stonden te wachten om te vertrekken toen de lichten groen werden, besloten onder de vrachtwagen met aanhanger door te rijden.

De Thaise verkeerspolitie zag het incident voordat ze andere motorrijders verhinderde hetzelfde te doen, wat erg gevaarlijk is. Ze waarschuwden Thaise chauffeurs in heel Thailand dat dit soort gedrag gevaarlijk en onverantwoord was en hoopten dat zoiets niet meer zou gebeuren.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.