Zeeschildpad legt eieren op het strand van Phuket – video

Phuket -

Een moederzeeschildpad legde eieren op een strand in Phuket.

Het Thaise Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat op zaterdagochtend (27 januari)th) werden ze op de hoogte gebracht van de gebeurtenis door de heer Udom Patkor, een badmeester op Karon Beach. Een moederzeeschildpad legde eieren op het strand bij het Nong Harn-meer.

Ze was een moeder Olive Ridley Sea Turtle. Op het moment van schrijven hadden agenten het aantal eieren op ongeveer 120 geteld. De eieren werden verplaatst naar een veiliger gebied op het strand waar zeewater het nest niet kon bereiken. De DMCR-functionarissen verklaarden dat de babyzeeschildpadden binnen ongeveer 60 dagen zouden moeten uitkomen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.