Eén kampioenschapsbaas geeft 350,000 baht om het lichaam van een onlangs overleden Iraanse bokser vanuit Phuket naar huis te sturen

FOTO: Eén kampioenschap Thailand

Phuket, Thailand –

De baas van One Championship zal 350,000 Baht doneren om het lichaam van onlangs overleden bokser Fariyar Aminipour terug naar zijn familie te helpen repatriëren.

Ons vorige verhaal:

Een beroemde jonge Iraanse bokser is dood verklaard na een groot fietsongeluk in de Chalong-onderdoorgang.

Nu voor de update:

One Championship Thailand meldt dat de familie van MR. FARIYAR AMINIPOUR wil dat zijn lichaam naar huis wordt gestuurd. Ze kampen echter met financiële problemen. De kosten voor het overbrengen van zijn lichaam bedragen 350,000 Baht. DHR. De vrienden van FARIYAR en zijn fanclub hebben een oproep gedaan om donaties om zijn familie te helpen.

De CEO van One Championship Thailand, de heer Chatri Sityodtong, heeft gereageerd op het nieuws. Hij zei dat hij persoonlijk 350,000 Baht zal doneren om te helpen met de donaties voor de repatriëring van MR. FARIYAR's lichaam thuis. Hij betuigde ook zijn condoleances aan zijn familie en vrienden.

FOTO: Eén kampioenschap Thailand
Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.