De toeristenpolitie van Phuket onderzoekt Russische die naar verluidt illegaal werkten bij de tourcabine

Phuket -

De toeristenpolitie van Phuket inspecteerde een tourcabine in Patong nadat ze door bezorgde burgers op de hoogte waren gebracht dat een Rus naar verluidt illegaal reispakketten verkocht.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat zij en het Phuket Tourist Assistance Centre (TAC) het afgelopen weekend een tourcabine hebben geïnspecteerd die zich voor een hotel aan de Phang Mueang Sai Kor Road bevindt.

De inspectie volgde nadat de toeristenpolitie van Phuket door een bezorgde burger op de hoogte was gebracht dat een Russische staatsburger naar verluidt illegaal reispakketten verkocht aan het tourhokje. De politie trof echter geen buitenlanders aan die tourpakketten verkochten bij het tourhokje, maar zei dat ze het kraampje in kwestie in de gaten zouden houden.

Gerelateerde artikelen:

Phuket Immigration inspecteerde een bedrijf in Phuket nadat zij op de hoogte waren gesteld dat daar naar verluidt een Rus illegaal werkte.

Phuket Immigration inspecteerde een autoverhuurbedrijf in Mueang Phuket nadat ze door bezorgde burgers waren geïnformeerd dat het bedrijf naar verluidt volledig Russisch eigendom was en illegaal Russisch personeel in dienst had, zonder dat er Thaise staatsburgers bij betrokken waren.

Phuket Immigration inspecteerde een tourcabine in Kata nadat ze door bezorgde burgers op de hoogte waren gebracht dat een Rus naar verluidt illegaal reispakketten verkocht.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.