Jongeman gered nadat hij van de Sarasin-brug was gesprongen

Phuket -

Een jonge man is uit zee gered nadat hij van de Sarasin-brug in Thalang was gesprongen.

Dat vertelde het Royal Thai Navy Third Area Command aan de Phuket Express op zaterdag 18 novemberth) kregen ze bericht dat een man die nog leefde in de zee dreef nabij de Sarasin-brug in het subdistrict Mai Khao.

Ze arriveerden in het gebied en ontdekten dat de man al veilig was gered door een plaatselijke vissersboot in de buurt. De man werd later overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis.

Er is gemeld dat de man een student uit Phang Nga is. Hij sprong van de Sarasin-brug, maar werd onmiddellijk gezien en gered door een plaatselijke vissersboot.

De naam van de man is vanwege zijn privacy en vanwege de gevoeligheid van de situatie geheim gehouden.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. De Phuket Express suggereert de Samaritanen van Thailand die hier te bereiken zijn:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.