Langstaartboot kapseist na aankomst met toeristen op eiland Krabi

Krabi-

Een langstaartboot kapseisde nadat buitenlandse toeristen arriveerden op een eiland in het Mu Ko Phi Phi National Park in Mueang Krabi.

Het hoofd van het Mu Ko Phi Phi National Park, de heer Yuttapong Damsrisuk, vertelde de Phuket Express dat op vrijdag (17 november)th) werden ze door medewerkers van het Mai Pai-eiland (Bamboe-eiland) op de hoogte gebracht van het incident. De langstaartboot reisde met zes buitenlandse toeristen van het Phi Phi Don-eiland naar het Mai Pai-eiland.

De toeristen waren net op het eiland aangekomen en de boot en de kapitein stonden bij het strand op de toeristen te wachten toen er harde wind en golven waren. Als gevolg van de weersomstandigheden lekte er water in de boot. De toeristen probeerden de kapitein te helpen de boot niet te laten zinken. De boot kapseisde echter uiteindelijk.

De buitenlandse toeristen raakten niet gewond. Er werd een andere boot gebeld om de toeristen terug te halen naar het Phi Phi Don-eiland nadat ze hun reis op het Mai Pai-eiland hadden beëindigd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.