Zeven mensen gearresteerd met 500 methamfetaminepillen in Rawai

Rawai-

Zeven mensen, waaronder een tiener, werden in Rawai gearresteerd met meer dan 500 methamfetaminepillen.

Een team van de politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week zeven drugsverdachten in Rawai hadden gearresteerd, die alleen werden geïdentificeerd als:

  • Toe, 59. Bij hem werden 148 methamfetaminepillen in beslag genomen.
  • Een 16-jarige tiener. Bij hem werden 198 methamfetaminepillen in beslag genomen.
  • Waraphon, 25, meneer Jam, 22, meneer Tarathep, 26, mevrouw Siriwan, 37. Bij hen werden 146 methamfetaminepillen in beslag genomen.
  • Om, 24. Bij hem werden 26 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Ze komen allemaal uit Rawai. Ze werden naar het politiebureau van Chalong gebracht waar ze werden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.